Σχόλια:

Τι φοιτητές! Το μεράκι τους ανεξάντλητο, η δημιουργικότητά τους προκλητική, πάντα όμως με την προϋπόθεση να ανταποκρίνεσαι διαρκώς στις πολλές, πολύπλοκες και ετερογενείς προσδοκίες τους. Ισχύουν για τη συντριπτική πλειοψηφία της συγγραφικής ομάδας.
Μου αρέσει ιδιαίτερα το μωσαϊκό των προσώπων στην τελευταία σελίδα του βιβλίου. Νομίζω είναι μια εικόνα από το μέλλον της μάθησης, του τρόπου, των περιεχομένων και των ανθρώπων, και φυσικά δεν χρησιμοποιώ τον όρο της μάθησης με τη στενή έννοια του όρου...

Γ.Παλαιγεωργίου
Σαν βγεις στο πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος...

Κ.Π.Καβάφης
(για την μεταφορά, Λαρίσης Νίκος)
Ένα δύσκολο έργο ολοκληρώθηκε. Proud to be part of it!
Φ. ΚατσαρούΝιώθω πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα που με βρίσκει μερος του!
Γ.Παπαδάκης

Η συμβολή σ'αυτή τη προσπάθεια μου προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση.Μου προκάλεσε όμως, ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση,
το αποτέλεσμα.Ήταν μια υπέροχη ομαδική σκανταλιά!

Κ.ΠλωμαρίτουΕκπληκτικό το βιβλίο, μακάρι το ότι βγήκε τόσο καλό το τελικό αποτέλεσμα να αποτελέσει κίνητρο για οποιαδήποτε άλλη φοιτητική προσπάθεια!

Π. Μιτσίγιωργης
Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που οργανώθηκε η ύλη! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους! Ελπίζω να χρησιμοποιηθεί από μαθητές στο μέλλον!

Γ.Χατζηνώτας


Είναι πραγματικά ευχάριστο, να επιβεβαιώνουμε, καθένας με τον τρόπο του, πως η ομαδική δουλειά και ιδιαίτερα η συνεργασία με άγνωστα πρόσωπα οδηγεί σε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα. Ειλικρινά χαίρομαι που ανήκω σε μια τέτοια συγγραφική ομάδα αν και ομολογώ πως δεν πίστεψα από την αρχή σ'αυτό το έργο.
Συγχαρητήρια σε όλους μας!

Ι.Τσιρογιάννη-Κουλουμπρίδου
Ελπίζω τα εγγόνια μου να με διαβάζουν και να μαθαίνουν προγραμματισμό...!

Σ. Χασακός